CMC ALAIF » Inschrijven

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE FINALE CMC ALAIF 2021

 

Om deel te kunnen nemen aan de finale van CMC ALAIF dien je je van te voren in te schrijven door middel van het inschrijfformulier op deze site en verklaar je akkoord te gaan met de regels en voorwaarden vermeldt in het reglement.

Iedereen, artiest of groep, die een nieuw (origineel) “vastelaovendleedje”, dan wel een nieuwe cover voor het seizoen 2020/2021 heeft gemaakt, kan zich inschrijven voor CMC ALAIF. Je kunt je ook voor beide categorieën inschrijven. Klik onder aan de pagina op de button om je in te schrijven.

 

MAAK JIJ KANS OP EEN GRATIS STUDIO-OPNAME BIJ MARLSTONE MUSIC

De stichting Carnavalsmuziek.com (organisator van CMC ALAIF) en Marlstone Music zijn overeengekomen dat de winnaar van de grote finale van CMC ALAIF 2020 in de categorie ORIGINEEL een studio-opname (incl. voorbespreking, arrangement, opname met studiomuzikanten en mixage) wint bij Marlstone Music.

 

CMC ALAIF biedt de artiesten tijdens de finale een schitterend podium met professioneel licht en geluid. Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de CMC ALAIF TROFEE en wel in de categorie:

 

1. CMC ALAIF TROFEE (voor originele liedjes) 

2. CMC ALAIF COVER TROFEE (voor cover liedjes) 

3. CMC ALAIF CLIP TROFEE  (voor de origineelste videoclip)  Inschrijven voor deze categorie is niet nodig. Iedere artiest die een videoclip heeft uitgebracht voor het seizoen 2020/21 komt in aanmerking voor de clip trofee.

 

Daarnaast is er ook een trofee beschikbaar voor de tekstschrijver en componist van het winnende liedje in de categorie ORIGINEEL

 

CMC ALAIF is de muzikale springplank naar de andere grote podia. Zo stonden een aantal van onze finalisten uit de afgelopen edities onder andere op onderstaande podia:

- Finale LVK

- 11e  van de 11e Maastricht

- De Brand Beer Boetegewoeene Boetezitting in Venlo

- Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn Heythuysen

- Oktoberfeesten

- Aod op Nuj in Heerlen

 

Aarzel daarom niet, schrijf je snel in en promoot jezelf in heel Limburg.

 

Inschrijving is pas definitief na betaling van € 11,00 inschrijfgeld en nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschreven in het reglement 2021, vermeld op deze site.