CMC ALAIF » Inschrijven

INSCHRIJVEN  VOOR DE FINALE CMC ALAIF 2020 GESLOTEN!.

(Let Op! Zondag 15 december 2019 | 21.11 uur = sluiting inschrijftermijn)

 

Om deel te kunnen nemen aan de finale van CMC ALAIF dien je je van te voren in te schrijven door middel van het inschrijfformulier op deze site.

Iedereen, artiest of groep, die een nieuw (origineel) “vastelaovendleedje”, dan wel een nieuwe cover en/of videoclip heeft gemaakt voor het seizoen 2019/2020, kan zich inschrijven voor CMC ALAIF.

Inschrijving is dus NIET afhankelijk of je nu wel of geen videoclip hebt, of op het YouTube-kanaal van carnavalsmuziek.com staat.

 

NIEUW! MAAK KANS OP EEN GRATIS STUDIO-OPNAME BIJ MARLSTONE MUSIC

De stichting Carnavalsmuziek.com (organisator van CMC ALAIF) en Marlstone Music zijn overeengekomen dat de winnaar van de grote finale van CMC ALAIF 2020 in de categorie ORIGINEEL een studio-opname (incl. voorbespreking, arrangement, opname met studiomuzikanten en mixage) wint bij Marlstone Music.

 

CMC ALAIF biedt de artiesten tijdens de finale een schitterend podium met professioneel licht en geluid. Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de CMC ALAIF TROFEE en wel in de categorie:

 

1. CMC ALAIF TROFEE (voor originele liedjes) 

2. CMC ALAIF COVER TROFEE (voor cover liedjes) 

3. CMC ALAIF CLIP TROFEE  (voor de origineelste videoclip)  Inschrijven voor deze categorie is niet meer noodzakelijk. Iedere artiest die een videoclip heeft komt in aanmerking.

 

Daarnaast is er dit jaar ook een trofee beschikbaar voor de tekstschrijver van het winnende liedje in de categorie ORIGINEEL

 

Je kunt je als artiest inschrijven voor meerdere categorieën.

 

CMC ALAIF is de muzikale springplank naar de andere grote podia. Zo stonden een aantal van onze finalisten uit de afgelopen edities onder andere op onderstaande podia:

- Finale LVK

- 11e  van de 11e Maastricht

- De Brand Beer Boetegewoeene Boetezitting in Venlo

- Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn Heythuysen

- Oktoberfeesten

- Aod op Nuj in Heerlen

 

Aarzel daarom niet, schrijf je snel in en promoot jezelf in heel Limburg.

 

Inschrijving is pas definitief na betaling van € 7,50 inschrijfgeld* en nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschreven in het reglement 2020, vermeld op deze site.

 

* (inschrijving geldt niet voor de CMC ALAIF CLIP TROFEE, zie ook het reglement 2020)