CMC ALAIF BEER, De Vergistoeris

 

Preuf de sfeer mit os Vastelaoves beer!

Vanwege de aankomende 11de editie van CMC Alaif zijn we in de afgelopen weken regelmatig de ambachtelijke en sfeervolle Ambrass Brouwerij in Sittard ingedoken en hebben we samen met brouwer Max Scheuder een zeer smaakvol en uniek bier ontwikkeld.

Door de ambachtelijke wijze van brouwen en het gebruik van een hop soort welke afkomstig is uit Slovenië heeft deze pilsner, CMC Alaif Beer, De Vergistoeris, een karakteristieke "bite".

In december hebben we dit smaakvolle gerstenat mogen presenteren! Wil jij zeker zijn van een of meerdere exemplaren van dit unieke speciaalbiertje, bestel hem dan nu!

 

- Vastelaovend Make Veer Same -

Op=op  Doos 6x 33cl

Preuf de sfeer mit os Vastelaoves beer! Bestel nu de laatste flesjes van het unieke gerstenat van CMC ALAIF.

Vanwege de 11de editie van CMC Alaif zijn we de ambachtelijke en sfeervolle Ambrass Brouwerij in Sittard ingedoken en hebben we samen met brouwer Max Schreuder een zeer smaakvol en uniek bier ontwikkeld. Wil jij zeker zijn van dit uniek speciaalbier, bestel dan nu je 6 pack want we hebben nog slechts enkele doosjes van dit CMC ALAIF Beer

Vastelaovend Make Veer Same

De laatste....

CMC ALAIF BEER, De Vergistoeris / Doos 24x 33cl

€ 42,50 € 22,00
De laatste....

CMC ALAIF BEER, De Vergistoeris / Doos 24x 33cl

€ 42,50 € 22,00

PRE-ORDER  Doos 24x 33cl

Pruuf de sfeer mit os Vastelaoves beer! Vanaf nu verkrijgbaar in de Pre-order, het unieke gerstenat van CMC ALAIF.

Vanwege de aankomende 11de editie van CMC Alaif zijn we in de afgelopen weken regelmatig de ambachtelijke en sfeervolle Ambrass Brouwerij in Sittard ingedoken en hebben we samen met brouwer Max Schreuder een zeer smaakvol en uniek bier ontwikkeld. Wil jij zeker zijn van dit uniek speciaalbier, bestel dan nu 1 doos, 24 stuks in de pre-order en ontvang als eerste CMC ALAIF Beer in huis!. 

Vastelaovend Make Veer Same

Bier Fles 33cl

UITVERKOCHT

Pruuf de sfeer mit os Vastelaoves beer!Vanaf nu verkrijgbaar, het unieke gerstenat van CMC ALAIF.

Vanwege de aankomende 11de editie van CMC Alaif zijn we in de afgelopen weken regelmatig de ambachtelijke en sfeervolle Ambrass Brouwerij in Sittard ingedoken en hebben we samen met brouwer Max Schreuder een zeer smaakvol en uniek bier ontwikkeld. Wil jij zeker zijn van dit uniek speciaalbier, bestel dan nu je flesjes en ontvang CMC ALAIF Beer, De Vergistoeris in huis!.

Wij raden aan om per doos, 6 stuk te bestellen 

Vastelaovend Make Veer Same