CLUB van 11

De stichting carnavalsmuziek.com is volop bezig met de voorbereidingen voor de 10e editie van de finale CMC ALAIF 2022.

Vele organisaties overwegen om hun activiteiten rondom de vastelaovend opnieuw af te lasten, terwijl de organisatie CMC ALAIF juist in oplossingen blijft denken en er alles aan doet om de finale CMC ALAIF ook in 2022 (net als de editie van 2021) mogelijk te maken. Mits dit uiteraard binnen de geldende COVID-maatregelen mogelijk is.

Ook dit seizoen blijkt opnieuw dat artiesten, tekstschrijvers, componisten, enz. kosten nog moeite gespaard hebben om er voor te zorgen dat Limburg weer kennis kan maken met mooie vastelaovesmeziek. En natuurlijk willen de artiesten zich graag met hun nieuwe nummer profileren. Wij willen daar graag onze medewerking aan verlenen door:

  • Schrijvers en artiesten een extra podium te bieden
  • Creatievelingen te stimuleren
  • Ervaren en startende artiesten enthousiast te behouden om Limburg te laten genieten van hun muzikale inzet

We houden serieus rekening met het gegeven dat de finale CMC ALAIF niet, zoals men dat van ons gewend is, door kan gaan in een mooie grote zaal vol met publiek. Een alternatief zou kunnen zijn dat we, net als vorig jaar, finalisten een podium bieden zonder publiek, en de finale weer in z’n geheel via een live-stream uitzenden via de televisie en/of andere mediakanalen.

Daarbij is jullie hulp en steun zeer welkom. Maak NU onderdeel uit van:

--- CMC ALAIF - DE CLUB VAN 11 ---

Vul onderstaand formulier in en doneer € 11,00 euro of een veelvoud hiervan.

De leden van de Club van 11 zullen als eerste op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen binnen CMC ALAIF en zullen als eerste de kans krijgen om aanwezig te zijn tijdens de finale van CMC ALAIF 2022, mits dit volgens de dan geldende covid-regels is toegelaten.

 

Ook ondernemers kunnen een bijdrage leveren aan de finale CMC ALAIF 2022 om op die manier de kosten van de live-stream voor de organisatie dekkend te krijgen.

Als je de gegevens hieronder invult en ons je logo stuurt, zullen we extra aandacht besteden aan je onderneming via onze website, social media en tijdens de finale.

 

Vergeet niet:  Vastelaovend Make Veer Same 

 

Donatie "CLUB van 11"Donatie ondernemer


PRIVACY:

alle ingevulde gegevens worden door de stichting Carnavalsmuziek.com, organisator van CMC ALAIF, vertrouwelijk behandeld en alleen voor eigen administratie gebruikt/verwerkt worden. Gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden.

VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!