Finale CMC ALAIF

ALAAF AIRLINES wint CMC ALAIF

ALAAF AIRLINES wint de 10e editie van de finale CMC ALAIF.

Zondag 30 januari 2022 is bekendgemaakt geworden dat de groep ALAAF AIRLINES uit Helden met hun vastelaovesnummer van dit jaar: “De Vergistoeris (Laot Gaon!)” met tekst en muziek van de groep zelf, winnaar is geworden van de CMC ALAIF TROFEE. Naast deze trofee ontvingen Cindy, Anne, Rob en René tevens de Marlstone Music Cheque. Deze cheque geeft recht op een volledige opname in de studio’s van Marlstone van hun nieuwe nummer voor het komende seizoen. Uiteraard gaat ook de wisselbeker dit jaar naar Helden.

 

Uit de 79 inschrijvingen in de categorie originele “vastelaovesliedjes”’ wist de groep, nadat een 9-koppige jury alle inschrijvingen beoordeeld had, door te dringen tot de 20 finalisten. De concurentie dit jaar was enorm groot, de jury heeft er een pittige klus aan gehad om uiteindelijk tot de winnaar te komen. Opvallend dit jaar was, dat er maar liefst 6 finalisten uit de regio Peel & Maas komen. De volledige lijst is hier terug te vinden.

Lees meer »

CMC ALAIF COVER TROFEE

In de categorie Covers (10 inschrijvingen) ging de CMC ALAIF COVER TROFEE naar De Knöppele uit Elsloo.

De top 3 in de categorie covers:

  1. De Knöppele – Tati Tati Tatoe uit Elsloo
  2. D’r Dustin – Zwumme in Klumme uit Hoensbroek
  3. Ranstaler – Ut Is Nooit Te Laat uit Ransdaal

 

De volledige uitslag vind je hier

Lees meer »

CMC ALAIF CLIP TROFEE

De CMC ALAIF CLIP TROFEE ging voor de tweede keer naar Bjorn & Mieke met het nummer Âltied Ope (tekst Roel Gommans, Jules Reivers & Leon Arts, muziek Roel Gommans & Jules Reivers. Videoclip: Compagnie Gourmet.

 

Vanavond worden de winnaars in de categorie Origineel en Covers bekendgemaakt vanaf 20.11 uur via TV (TV Ellef voor Ziggo klanten) en via de stream van Carnavalsmuziek.com

Lees meer »

Steun ons via Wealer

De finale CMC ALAIF 2022 gaat gewoon door!

Omdat we opnieuw een finale zonder publiek moeten organiseren hebben we jullie steun hard nodig.

Breng via de link je stem uit en zorg dat wij, dankzij jouw stem, dit mooie bedrag van Wealer kunnen ontvangen.

Stemmen kost nog geen 3 minuten van je tijd. Als je op de site bent voer jij in de zwarte balk CMC in en selecteer dan vervolgens ons evenement en kies CMC ALAIF - Sittard.

Nog even je naam en email invullen en tot slot in je mail je stem bevestigen.

Klik op de afbeelding of HIER om te stemmen!

 

Hartelijk dank voor je medewerking.

Lees meer »

CMC ALAIF in de BIOSCOOP

Reserveer nu alvast je tickets voor het bijwonen van de finale CMC ALAIF 2022 in de Service Bioscoop in Echt of in Reuver op zondag 30 januari 2022 vanaf 14.30 uur.

 

Reserveren kan hier

Lees meer »

VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!

Sponsoren CMC ALAIF