Nieuw concept Clip Trofee

Met ingang van de editie van 2019 hoeven artiesten zich niet meer in te schrijven om in aanmerking te komen voor de CMC ALAIF CLIP TROFEE.

 

Elke artiest die voor het seizoen, waarin de editie van CMC ALAIF plaatsvindt,  een nieuw carnavalsnummer (inclusief covers) uitbrengt met daaraan gekoppeld een videoclip komt in aanmerking om als winnaar uitgeroepen te worden in de categorie de CMC ALAIF CLIP TROFEE.

 

Gepubliceerde videoclips op de site www.carnavalsmuziek.com en/of op YouTube worden door een externe jury beoordeeld. Zij geven hun favoriete videoclips aan de organisatie door. Uiteindelijk maakt de organisatie via de Social Media de TOP 4 bekend. Er kan dan een week lang, ook via Social Media, op de TOP 4 gestemd worden. Uiteindelijk zal uit de resultaten blijken welke artiest zich voor dat seizoen  winnaar van de CMC ALAIF CLIP TROFEE mag noemen.

 

Deze winnaar ontvangt van de organisatie een uitnodiging om persoonlijk, tijdens de finale-avond van CMC ALAIF, de trofee in ontvangst te komen nemen. Natuurlijk wordt de winnaar tevens in de gelegenheid gesteld om het winnende liedje van de clip live op de bühne te zingen.

 

Stichting Carnavalsmuziek.com

Organisator CMC ALAIF