CMC ALAIF » Editie 2021

Wie mag zich de winnaar CMC ALAIF 2021 noemen en wint de Marlstone Music cheque?

 

In deze uitzonderlijke periode waarin we momenteel leven en waarin het ene na het andere evenement geannuleerd wordt, kan de stichting Carnavalsmuziek.com, organisator van  CMC ALAIF, melden dat de negende editie van CMC ALAIF doorgaat.


Natuurlijk wordt er op alle manieren rekening gehouden met de (dan) geldende COVID-19 maatregelen. We hebben getracht in oplossingen te denken en niet meteen de handdoek in de ring te werpen. We hebben niet gekeken wat er niet kan, maar naar hetgeen wel kan.


Hoe de aanloop naar de finale, en de finale-avond zelf, er gaat uitzien is in grote lijnen bekend en zal binnenkort via deze site en de Social Media bekend gemaakt worden.

 

Wat nu wel al duidelijk is, is dat het een finale zonder publiek wordt.

 

“Vastelaovendminnend” Limburg hoeft echter niets te missen van de finale-avond want deze wordt in zijn geheel op vrijdag 15 januari 2020 vanaf 20.00 uur uitgezonden.


Vanaf 11 november 2020 kunnen artiesten zich weer inschrijven voor de finale CMC ALAIF en maakt de winnaar in de categorie originele liedjes ook dit jaar weer kans op de Marlstone Music cheque, die beschikbaar is gesteld door Marlstone en de stichting Carnavalsmuziek.com

 

VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!