CMC ALAIF » Vernieuwd concept CMC ALAIF CLIP TROFEE

Vernieuwd concept CMC ALAIF CLIP TROFEE

Gepubliceerd op 30 oktober 2018 om 15:39

CMC ALAIF is een Provinciaal “vastelaovesleedjeskonkoer” waarbij artiesten strijden om de CMC ALAIF TROFEE (categorie originele liedjes), de CMC ALAIF COVER TROFEE (categorie covers) en de CMC ALAIF CLIP TROFEE (categorie leukste, origineelste videoclip).

 

Om in aanmerking te komen voor een finaleplaats in de categorie CLIP TROFEE moesten artiesten zich in het verleden inschrijven. Dat gaat met ingang van de editie 2019 veranderen.

 

Iedere artiest die voor het seizoen 2018/2019 een nieuw carnavalsnummer (inclusief covers) uitbrengt met daaraan gekoppeld een videoclip komt in aanmerking om als winnaar uitgeroepen te worden in de categorie de CMC ALAIF CLIP TROFEE 2019 en hoeft zich daarvoor NIET meer in te schrijven.

 

Gepubliceerde videoclips op de site www.carnavalsmuziek.com en/of op YouTube worden door een externe jury beoordeeld. Zij geven hun favoriete videoclips aan de organisatie door. Uiteindelijk maakt de organisatie via de Social Media de TOP 4 bekend. Er kan dan een week lang, ook via Social Media, op de TOP 4 gestemd worden. Uiteindelijk zal uit de resultaten blijken welke artiest zich voor het seizoen 2018/19 winnaar van de CMC ALAIF CLIP TROFEE mag noemen.

 

Deze winnaar ontvangt van de organisatie een uitnodiging om persoonlijk, tijdens de finale op zaterdag 2 februari 2019 in Cultureel Centrum het Corneliushuis in Heerlerheide, de CMC ALAIF CLIP TROFEE 2019 in ontvangst te komen nemen. De trofee zal rond de klok van 20.15 uur uitgereikt worden. Natuurlijk wordt de winnaar tevens in de gelegenheid gesteld om het winnende liedje van de clip live op de bühne te zingen.

De bekendmaking, alsmede het volledige programma van de rest van de finale, zal live te volgen zijn via een live-stream op Facebook.

 

Stichting Carnavalsmuziek.com

Organisator CMC ALAIF


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

theo claessens
6 maanden geleden

clip marleen