CMC ALAIF » Breaking News

Breaking News

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 22:18

Winnaar CMC ALAIF 2019 wint een opname bij Marlstone Music.


Voor de zomervakantie heeft er een vruchtbaar gesprek plaatsgevonden tussen de organisatie van CMC ALAIF en Marlstone Music.
Beide partijen vinden het van groot belang om de Limburgse “vastelaovesartiest” te blijven prikkelen en stimuleren om vooral door te blijven gaan met het maken van mooie “vastelaovesmeziek”.


Dat is ook de reden waarom de stichting Carnavalsmuziek.com (organisator van CMC ALAIF) en Marlstone Music overeengekomen zijn dat de winnaar van de grote finale van CMC ALAIF 2019 in de categorie ORIGINEEL een studio-opname (incl. voorbespreking, arrangement, opname incl. studio muzikanten en mixage) wint bij Marlstone Music.


Tijdens de finale op zaterdag 2 februari 2019 in het Corneliushuis in Heerlerheide ontvangt de winnaar in de categorie ORIGINEEL een cheque. De enige voorwaarde gekoppeld aan deze prijs is dat de winnaar deze cheque alleen kan verzilveren voor een opname van een nieuw carnavalsliedje voor het seizoen 2019/2020.


Schrijf je vanaf 11 november 2018 in voor de finale CMC ALAIF editie 2019 en wie weet wordt jij wel de winnaar van de CMC ALAIF Marlstone Music cheque.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.